Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorious Onions Gallant Vitunguu
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


17e minuut.
Jepleting speelt de bal door. Omondi probeert naar een medespeler te passen. Icharia is nu in balbezit. Icharia geeft een hoge lob. Biwott krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ohyancha geeft een lange en hoge pass. Baiya is nu in balbezit. Baiya passt de bal in één keer door. Matilu rent richting de bal. Matilu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ngugi is nu in balbezit. Kamau verovert de bal door een tackle van achteren. Kamau passt de bal met de wreef. Biwott rent richting de bal. Biwott haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is Semenya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semenya probeert naar een medespeler te passen. Machuka probeert de bal aan de voet te houden. Biwott rent richting de bal. Biwott draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Ngugi is nu in balbezit. Cheromei onderschept slim de pass. Cheromei probeert naar een medespeler te passen. Biwott bereikt de bal nog maar net als eerste. Biwott schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Onions 35%, Gallant Vitunguu 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glorious Onions - Gallant Vitunguu 0:0

47e minuut.
Barsosio onderschept slim de pass. Barsosio passt de bal in één keer door. Ochiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochiang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Onions - Gallant Vitunguu 0:1

59e minuut.
Ngugi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamau onderschept slim de pass. Kamau speelt de bal door. Biwott is nu in balbezit. Biwott schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bitok probeert naar een medespeler te passen. Chesire is nu in balbezit. Chesire speelt de bal door. Barsosio rent richting de bal. Barsosio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Onions 32%, Gallant Vitunguu 68%.
Glorious Onions - Gallant Vitunguu 0:1