Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden Lions kelvo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


40e minuut.
Maranga verovert de bal door een tackle van achteren. Karai onderschept slim de pass. Karai met een sublieme pass. Chipende rent richting de bal. Chipende geeft de bal voor. Phiri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chipende bereikt de bal nog maar net als eerste. Vader is nu in balbezit. Chipende tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chipende krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Lions 46%, kelvo 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Golden Lions - kelvo 0:0

50e minuut.
Karai is nu in balbezit. Matiku verovert de bal door een tackle van achteren. Matiku passt de bal zonder na te denken. Maranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maranga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Lions - kelvo 0:1

61e minuut.
Kibaki is nu in balbezit. Mungai begaat een overtreding. Kibaki raakt geblesseerd tijdens het duel. Kibaki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Akii-Bua heeft problemen om de bal te vangen. Wambugu is nu in balbezit. Akii-Bua bereikt de bal nog maar net als eerste. Akii-Bua draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Akii-Bua met een sublieme pass. Kamade is nu in balbezit. Kamade met een sublieme pass. Maranga is nu in balbezit. Maranga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Lions 63%, kelvo 37%.
Golden Lions - kelvo 0:1