Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kelvo Golden Lions
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Ndugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndugo passt de bal in één keer door. Matiku rent richting de bal. Matiku draait met de bal, schiet en ... Daar is Thuku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
kelvo - Golden Lions 1:0

12e minuut.
Daar is Ndugo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kimani is nu in balbezit. Ndugo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ndugo krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Kipkorir geeft een hoge lob. Kimani kopt de bal weg. Maruti is nu in balbezit. Maruti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kelvo - Golden Lions 1:1

33e minuut.
Matiku heeft problemen om de bal te vangen. Kitur is nu in balbezit. Matiku verovert de bal door een tackle van achteren. Matiku haalt uit met een fantastische trap. Kahangi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kelvo - Golden Lions 2:1

39e minuut.
Klungelig pakt Matiku de bal. Thuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Maranga verovert de bal door een tackle van achteren. Maranga schiet op doel. Kahangi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kelvo - Golden Lions 3:1

44e minuut.
Daar is Ampar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ampar met een sublieme pass. Kimani is nu in balbezit. Ndugo onderschept slim de pass. Ndugo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kelvo 47%, Golden Lions 53%.
kelvo - Golden Lions 3:1

53e minuut.
Ndugo verovert de bal door een tackle van achteren. Gitonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndugo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gitonga raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gitonga kan niet meer verder spelen. Ndugo geeft een lange en hoge pass. Kariuki komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Vader passt de bal zonder na te denken. Matiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiku passt de bal in één keer door. Maranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maranga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Vader geeft de bal voor. Thuku probeert naar een medespeler te passen. Kitur met een sublieme pass. Matiku heeft problemen om de bal te vangen. Matiku draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Daar is Kipkorir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matiku rent richting de bal. Matiku met een sublieme pass. Maranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maranga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Wambugu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mumba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kimani is nu in balbezit. Kimani geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Chipende geeft een lange en hoge pass. Maranga rent richting de bal. Kitur is nu in balbezit. Maranga onderschept slim de pass. Maranga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kimani passt de bal met de wreef. Maruti rent richting de bal. Lagat is nu in balbezit. Maruti verovert de bal door een tackle van achteren. Maruti schiet op doel. Phiri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kelvo 42%, Golden Lions 58%.
kelvo - Golden Lions 3:1