Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barca Madrid rtffggh
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Oracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Oracho passt de bal zonder na te denken. Ndururi rent richting de bal. Ndururi draait met de bal, schiet en ... Cherono probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Simiyu verovert de bal door een tackle van achteren. Wandaba onderschept slim de pass. Muliro probeert naar een medespeler te passen. Mururi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mururi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Simiyu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wandaba komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Kibitok is nu in balbezit. Muliro onderschept slim de pass. Muliro probeert naar een medespeler te passen. Mururi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mururi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Semenya geeft een lange en hoge pass. Kanana kopt de bal weg. Ndururi rent richting de bal. Ndururi schiet op doel. Ngaywa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barca Madrid - rtffggh 0:1

35e minuut.
Wandaba rent richting de bal. Wandaba probeert naar een medespeler te passen. Kanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndururi rent richting de bal. Ndururi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barca Madrid - rtffggh 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barca Madrid 68%, rtffggh 32%.
Barca Madrid - rtffggh 0:2

47e minuut.
Gacharia met een sublieme pass. Ndururi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandaba is nu in balbezit. Gacharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacharia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Wandaba de bal onder controle te krijgen. Mururi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kibitok. Kibitok krijgt een gele kaart. Mururi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Muliro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mururi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mururi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barca Madrid - rtffggh 1:2

76e minuut.
Chelanga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kibet met een snelle inworp. Muliro is nu in balbezit. Muliro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barca Madrid 48%, rtffggh 52%.
Barca Madrid - rtffggh 1:2