Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rtffggh Barca Madrid
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Oracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Muliro verovert de bal door een tackle van achteren. Muliro passt de bal in één keer door. Mururi is nu in balbezit. Mururi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Oyuga verovert de bal door een tackle van achteren. Oyuga speelt de bal door. Kahangi rent richting de bal. Ndururi rent richting de bal. Ndururi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Muhavi geeft een lange en hoge pass. Langat rent richting de bal. Langat geeft een hoge lob. Mururi rent richting de bal. Mururi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Langat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simiyu rent richting de bal. Mururi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mururi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rtffggh 48%, Barca Madrid 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rtffggh - Barca Madrid 0:0

46e minuut.
Muhavi rent richting de bal. Oyuga onderschept slim de pass. Oyuga passt de bal in één keer door. Daar is Ndururi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ndururi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Simiyu onderschept slim de pass. Wandaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ambani krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Semenya geeft een hoge lob. Ndururi heeft problemen om de bal te vangen. Muhavi rent richting de bal. Gacharia is nu in balbezit. Gacharia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gacharia is nu in balbezit. Kanda rent richting de bal. Gacharia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gacharia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rtffggh 43%, Barca Madrid 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rtffggh - Barca Madrid 0:0