Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kelvo Glorious Onions
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Matiku speelt de bal door. Omondi is nu in balbezit. Omondi passt de bal zonder na te denken. Icharia rent richting de bal. Icharia geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kamade geeft een lange en hoge pass. Cheromei bereikt de bal nog maar net als eerste. Vader begaat een overtreding. Vader krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Wambugu rent richting de bal. Wambugu geeft een hoge lob. Baiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Maranga onderschept slim de pass. Maranga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gacharia probeert de bal aan de voet te houden. Ampar is nu in balbezit. Ampar geeft een lange en hoge pass. Vader bereikt de bal nog maar net als eerste. Vader haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Masamba passt de bal zonder na te denken. Ampar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampar geeft de bal voor. Maranga springt en kopt de bal. Matiku krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sau geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gachukia met een snelle inworp. Masamba rent richting de bal. Masamba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Biwott is nu in balbezit. Biwott haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kelvo 57%, Glorious Onions 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kelvo - Glorious Onions 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kelvo 64%, Glorious Onions 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kelvo - Glorious Onions 0:0