Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karachi Electric Golden Lions
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kibaki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kilonzo. Kibaki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kibaki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Adipo de bal. Maruti rent richting de bal. Maruti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Asiedu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Misoi komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Kilonzo geeft een hoge lob. Kitur is nu in balbezit. Misoi onderschept slim de pass. Misoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karachi Electric - Golden Lions 1:0

16e minuut.
Peponi geeft de bal voor. Gitonga kopt de bal weg. Kimani is nu in balbezit. Maruti is nu in balbezit. Maruti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Chepkwony is nu in balbezit. Gitonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Thuku probeert naar een medespeler te passen. Maruti bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gikonyo trapt de bal weg. Chepkwony kopt de bal weg. Kitur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Misoi is nu in balbezit. Misoi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kamade kopt de bal weg. Daar is Kipkorir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chepkwony speelt de bal door. Misoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Misoi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Chepkwony onderschept slim de pass. Chepkwony speelt de bal door. Misoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Misoi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karachi Electric 58%, Golden Lions 42%.
Karachi Electric - Golden Lions 1:0

49e minuut.
Maruti passt de bal zonder na te denken. Mumba is nu in balbezit. Mumba speelt de bal door. Kimani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimani schiet op doel. Gikonyo bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Rotich de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Gitonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamade onderschept slim de pass. Kamade met een sublieme pass. Kilonzo is nu in balbezit. Kilonzo geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Chepkwony passt de bal in één keer door. Mboya rent richting de bal. Mboya schiet op doel. Kilonzo heeft problemen om de bal te vangen. Kilonzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gitonga kopt de bal weg. Kimani is nu in balbezit. Maruti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimani is nu in balbezit. Kimani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karachi Electric 38%, Golden Lions 62%.
Karachi Electric - Golden Lions 1:0