Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sofapaka kelvo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Shikuku geeft de bal voor. Lusalah kopt de bal weg. Vader heeft problemen om de bal te vangen. Koskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Maranga heeft problemen om de bal te vangen. Chudasama speelt de bal door. Maranga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lusalah rent richting de bal. Lusalah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sofapaka - kelvo 1:0

15e minuut.
Kamade raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mboya komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Ngaywa geeft de bal voor. Lusalah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusalah haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wambugu de bal onder controle te krijgen. Phiri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sofapaka - kelvo 2:0

41e minuut.
Matiku passt de bal met de wreef. Maranga is nu in balbezit. Chudasama is nu in balbezit. Maranga onderschept slim de pass. Maranga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sofapaka - kelvo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sofapaka 36%, kelvo 64%.
Sofapaka - kelvo 2:1

86e minuut.
Ngaywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vader verovert de bal door een tackle van achteren. Vader speelt de bal door. Matiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiku schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sofapaka 42%, kelvo 58%.
Sofapaka - kelvo 2:1