Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karachi Electric Barca Madrid
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Cherono geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mboya met een snelle inworp. Kipkoech is nu in balbezit. Kipkoech schiet op doel. Ngaywa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Kahangi rent richting de bal. Kahangi geeft de bal voor. Peponi met een sublieme pass. Kipkoech bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipkoech draait met de bal, schiet en ... Ngaywa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Karachi Electric - Barca Madrid 1:0

22e minuut.
Thuku passt de bal zonder na te denken. Muliro is nu in balbezit. Muliro met een sublieme pass. Mururi rent richting de bal. Mururi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Mururi rent richting de bal. Thuku rent richting de bal. Mururi verovert de bal door een tackle van achteren. Mururi schiet op doel. Gikonyo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Karachi Electric - Barca Madrid 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karachi Electric 55%, Barca Madrid 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karachi Electric - Barca Madrid 1:1

46e minuut.
Mururi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kirui komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Na een snelle pass probeert Peponi de bal onder controle te krijgen. Kilonzo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kiprotich. Kiprotich krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Vader bereikt de bal nog maar net als eerste. Chepkwony onderschept slim de pass. Chepkwony speelt de bal door. Kipkoech rent richting de bal. Kipkoech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karachi Electric - Barca Madrid 2:1

85e minuut.
Muhavi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vader rent richting de bal. Vader probeert naar een medespeler te passen. Kirui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirui schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karachi Electric 47%, Barca Madrid 53%.
Karachi Electric - Barca Madrid 2:1