Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
iskushuban U-Turn
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Nzibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Akii-Bua verovert de bal door een tackle van achteren. Lagat is nu in balbezit. Akii-Bua bereikt de bal nog maar net als eerste. Akii-Bua schiet op doel. Gichonga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Oyuga is nu in balbezit. Kiprotich onderschept slim de pass. Lusalah speelt de bal door. Kiprotich rent richting de bal. Kiprotich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Lagat kopt de bal weg. Kitur rent richting de bal. Kitur passt de bal zonder na te denken. Akii-Bua rent richting de bal. Akii-Bua schiet op doel. Paal!

13e minuut.
Kiptanui verovert de bal door een tackle van achteren. Kiptanui geeft de bal voor. Klungelig pakt Nzibo de bal. Lagat rent richting de bal. Lagat schiet op doel. De bal raakt de paal. Gichonga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
iskushuban - U-Turn 0:1

19e minuut.
Kitur onderschept slim de pass. Kitur probeert naar een medespeler te passen. Lusalah is nu in balbezit. Akii-Bua is nu in balbezit. Akii-Bua draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Oyuga de bal. Kiprotich is nu in balbezit. Kiprotich met een sublieme pass. Kirop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
iskushuban - U-Turn 1:1

33e minuut.
Kiprotich probeert naar een medespeler te passen. Mbareck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbareck geeft de bal voor. Akii-Bua is nu in balbezit. Akii-Bua haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Nzibo speelt de bal door. Kirop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprotich rent richting de bal. Kiprotich schiet op doel. Kirop probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Daar is Kiprotich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oyuga speelt de bal door. Akii-Bua is nu in balbezit. Akii-Bua draait met de bal, schiet en ... Gichonga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
iskushuban - U-Turn 1:2

45e minuut.
Gupta onderschept slim de pass. Gupta geeft een hoge lob. Lusalah probeert de bal met de borst te controleren. Kiprotich verovert de bal door een tackle van achteren. Kiprotich schiet op doel. Mbugua bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iskushuban 54%, U-Turn 46%.
iskushuban - U-Turn 1:2

50e minuut.
Ngotho rent richting de bal. Ngotho geeft een lange en hoge pass. Mbareck heeft problemen om de bal te vangen. Lusalah rent richting de bal. Lusalah draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Akii-Bua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngotho rent richting de bal. Akii-Bua verovert de bal door een tackle van achteren. Akii-Bua haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Mbugua trapt de bal weg van het doel. Lusalah kopt de bal weg. Kirop rent richting de bal. Kirop draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Ngaywa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rono zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiprotich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprotich geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iskushuban 52%, U-Turn 48%.
iskushuban - U-Turn 1:2