Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Karori Hizbullah
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 15.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Njoka kopt de bal weg. Muliro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oyuga. Oyuga krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Muliro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kororia onderschept slim de pass. Kororia passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Onyancha de bal. Onyancha haalt uit met een fantastische trap. Dunde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Lorupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorupe passt de bal zonder na te denken. Onyancha bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyancha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Karori - Hizbullah 1:0

24e minuut.
Klungelig pakt Mugo de bal. Onyancha verovert de bal door een tackle van achteren. Muliro rent richting de bal. Onyancha bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyancha haalt uit met een fantastische trap. Dunde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Oyuga is nu in balbezit. Oyuga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wamuyu de bal. Onyancha is nu in balbezit. Onyancha schiet op doel. Dunde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Njoka kopt de bal weg. Daar is Oyuga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oyuga passt de bal met de wreef. Onyancha bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyancha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Karori - Hizbullah 2:0

36e minuut.
Nyaga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lusalah met de inworp. Barmasai bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmasai haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Karori - Hizbullah 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Karori 53%, Hizbullah 47%.
Gallant Karori - Hizbullah 2:1

63e minuut.
Cherono is nu in balbezit. Onyancha rent richting de bal. Lorupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyancha is nu in balbezit. Onyancha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Njoka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruto geeft een hoge lob. Muliro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Onyancha is nu in balbezit. Onyancha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Barmasai onderschept slim de pass. Barmasai met een sublieme pass. Klungelig pakt Njoka de bal. Onyancha bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyancha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Karori - Hizbullah 3:1

74e minuut.
Oyuga probeert naar een medespeler te passen. Lorupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorupe passt de bal in één keer door. Onyancha is nu in balbezit. Onyancha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Karori - Hizbullah 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Karori 42%, Hizbullah 58%.
Gallant Karori - Hizbullah 4:1