Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
elassasy chrisarsenal
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Ndugo speelt de bal door. Kanana rent richting de bal. Bitok onderschept slim de pass. Owiti heeft problemen om de bal te vangen. Owiti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Maruti geeft een lange en hoge pass. Kiplagat kopt de bal weg. Kamau is nu in balbezit. Kamau schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Kipkoech met de inworp. Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman passt de bal zonder na te denken. Owiti is nu in balbezit. Owiti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Matuma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Odumbe controleert de bal met de borst. Odumbe passt de bal in één keer door. Kiplagat is nu in balbezit. Kiplagat haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Origi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kimani trapt de bal weg. Bitok is nu in balbezit. Bitok probeert naar een medespeler te passen. Owiti heeft problemen om de bal te vangen. Owiti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Baiya is nu in balbezit. Baiya passt de bal met de wreef. Kiplagat rent richting de bal. Kiplagat draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kimani de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kanana onderschept slim de pass. Odumbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyaga maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nyaga naar de kleedkamers voor een vroege douche. Odumbe wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Odumbe kan niet meer verder spelen. Kororia komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Jepleting geeft de bal voor. Kororia rent richting de bal. Zaman rent richting de bal. Kororia onderschept slim de pass. Kororia schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elassasy 53%, chrisarsenal 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
elassasy - chrisarsenal 0:0

48e minuut.
Jepleting probeert de bal aan de voet te houden. Ndugo verovert de bal door een tackle van achteren. Ndugo passt de bal met de wreef. Owiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Owiti schiet op doel. Matuma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
elassasy - chrisarsenal 1:0

51e minuut.
Matuma trapt de bal weg van het doel. Kororia kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zaman de bal onder controle te krijgen. Kiplagat is nu in balbezit. Kiplagat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Jepleting geeft een hoge lob. Inworp. Ndugo met een snelle inworp. Bitok is nu in balbezit. Bitok geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Macachia kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zaman de bal onder controle te krijgen. Kipkoech is nu in balbezit. Baiya verovert de bal door een tackle van achteren. Baiya geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Owiti rent richting de bal. Owiti schiet op doel. Matuma probeert naar een medespeler te passen. Kororia is nu in balbezit. Kororia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kororia verovert de bal door een tackle van achteren. Kiplagat is nu in balbezit. Origi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Origi krijgt een gele kaart. Kiplagat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kiplagat neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Letipilia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
elassasy - chrisarsenal 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elassasy 51%, chrisarsenal 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
elassasy - chrisarsenal 1:1