Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mout kenya fc(rising starfc) Extraordinary Papatoetoe
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Barsosio is nu in balbezit. Maxime is nu in balbezit. Barsosio is nu in balbezit. Barsosio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mout kenya fc(rising starfc) - Extraordinary Papatoetoe 1:0

4e minuut.
Nyaga speelt de bal door. Baiya rent richting de bal. Baiya speelt de bal door. Cherono rent richting de bal. Cherono haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Gichure bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugo onderschept slim de pass. Mugo probeert naar een medespeler te passen. Maxime rent richting de bal. Maxime haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kiprotich probeert naar een medespeler te passen. Barsosio is nu in balbezit. Baiya legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barsosio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barsosio legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Baraza bokst de bal weg.

19e minuut.
Dunde is nu in balbezit. Cherono rent richting de bal. Nyaga verovert de bal door een tackle van achteren. Dunde rent richting de bal. Dunde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Subano passt de bal in één keer door. Maxime is nu in balbezit. Baiya begaat een overtreding. Baiya krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Baiya speelt de bal door. Subano rent richting de bal. Maxime tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maxime krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Baraza trapt de bal weg. Barsosio is nu in balbezit. Barsosio passt de bal zonder na te denken. Maxime is nu in balbezit. Maxime haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mout kenya fc(rising starfc) 46%, Extraordinary Papatoetoe 54%.
Mout kenya fc(rising starfc) - Extraordinary Papatoetoe 1:0

48e minuut.
Nyaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiya verovert de bal door een tackle van achteren. Baiya passt de bal in één keer door. Cherono bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherono haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Kipkorir geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kamade met de inworp. Dunde rent richting de bal. Dunde haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Machethe geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kiprotich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barsosio is nu in balbezit. Barsosio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Baiya rent richting de bal. Baiya passt de bal in één keer door. Daar is Kipkorir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cherono rent richting de bal. Cherono haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Subano rent richting de bal. Akii-Bua verovert de bal door een tackle van achteren. Akii-Bua met een sublieme pass. Maxime rent richting de bal. Maxime draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Wandaba geeft de bal voor. Klungelig pakt Nyaga de bal. Baiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiya passt de bal met de wreef. Kanana met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mout kenya fc(rising starfc) - Extraordinary Papatoetoe 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mout kenya fc(rising starfc) 60%, Extraordinary Papatoetoe 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mout kenya fc(rising starfc) - Extraordinary Papatoetoe 1:1