Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U-Turn Gallant Karori
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Lusalah bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusalah met een sublieme pass. Kimanthi is nu in balbezit. Kimanthi probeert naar een medespeler te passen. Omondi geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
U-Turn - Gallant Karori 0:1

9e minuut.
Akii-Bua verovert de bal door een tackle van achteren. Akii-Bua met een sublieme pass. Lagat is nu in balbezit. Lagat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U-Turn - Gallant Karori 1:1

11e minuut.
Oyuga met een sublieme pass. Daar is Oyuga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akii-Bua tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Akii-Bua krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Mbareck geeft de bal voor. Inworp. Kororia met de inworp. Lorupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorupe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U-Turn - Gallant Karori 1:2

29e minuut.
Inworp. Omondi met een snelle inworp. Lorupe controleert de bal met de borst. Lorupe draait met de bal, schiet en ... Lusalah probeert de bal aan de voet te houden. Mbugua bokst de bal weg.

32e minuut.
Lusalah probeert naar een medespeler te passen. Ruto rent richting de bal. Akii-Bua onderschept slim de pass. Akii-Bua schiet op doel. Odhiambo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U-Turn - Gallant Karori 2:2

35e minuut.
Kimanthi met een sublieme pass. Lorupe is nu in balbezit. Lorupe met een sublieme pass. Onyancha bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyancha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U-Turn - Gallant Karori 2:3

38e minuut.
Oyuga verovert de bal door een tackle van achteren. Lagat onderschept slim de pass. Lagat speelt de bal door. Akii-Bua bereikt de bal nog maar net als eerste. Akii-Bua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lusalah speelt de bal door. Gupta rent richting de bal. Akii-Bua verovert de bal door een tackle van achteren. Akii-Bua draait met de bal, schiet en ... Odhiambo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U-Turn 55%, Gallant Karori 45%.
U-Turn - Gallant Karori 2:3

53e minuut.
Machethe rent richting de bal. Kororia onderschept slim de pass. Kororia probeert naar een medespeler te passen. Onyancha is nu in balbezit. Onyancha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kimanthi passt de bal zonder na te denken. Zaman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruto. Ruto krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Gupta probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kitur neemt de hoekschop. Klungelig pakt Lusalah de bal. Lusalah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U-Turn - Gallant Karori 3:3

63e minuut.
Ruto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman verovert de bal door een tackle van achteren. Zaman met een sublieme pass. Onyancha is nu in balbezit. Onyancha draait met de bal, schiet en ... Mbugua bokst de bal weg.

66e minuut.
Kororia verovert de bal door een tackle van achteren. Kororia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lorupe de bal. Onyancha rent richting de bal. Onyancha haalt uit met een fantastische trap. Mbugua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Machethe probeert de bal aan de voet te houden. Lorupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Machethe rent richting de bal. Lorupe verovert de bal door een tackle van achteren. Lorupe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kororia geeft de bal voor. Ruto rent richting de bal. Ruto geeft een hoge lob. Onyancha is nu in balbezit. Onyancha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U-Turn - Gallant Karori 3:4

90e minuut.
Gupta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kitur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagat geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U-Turn 52%, Gallant Karori 48%.
U-Turn - Gallant Karori 3:4