Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hizbullah iskushuban
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


11e minuut.
Kiprotich is nu in balbezit. Njoka rent richting de bal. Kirop onderschept slim de pass. Kiprotich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprotich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Wamuyu rent richting de bal. Wamuyu geeft de bal voor. Ngilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugo onderschept slim de pass. Mugo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kiprotich probeert de bal aan de voet te houden. Kirop is nu in balbezit. Lusweti is nu in balbezit. Kirop is nu in balbezit. Kirop haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Kiprotich heeft problemen om de bal te vangen. Kiprotich passt de bal met de wreef. Daar is Kirop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirop haalt uit met een fantastische trap. Dunde werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Ngilu rent richting de bal. Mugo verovert de bal door een tackle van achteren. Mugo draait met de bal, schiet en ... Gichonga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ngotho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hizbullah - iskushuban 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hizbullah 66%, iskushuban 34%.
Hizbullah - iskushuban 1:0

57e minuut.
Adipo heeft problemen om de bal te vangen. Gikonyo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kiprotich. Kiprotich krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Kirop kopt de bal weg. Kiprotich bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wamuyu. Wamuyu krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Rono heeft problemen om de bal te vangen. Wamuyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamuyu geeft een lange en hoge pass. Mugo rent richting de bal. Mugo draait met de bal, schiet en ... Gichonga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hizbullah - iskushuban 2:0

90e minuut.
Gikonyo rent richting de bal. Kiprotich bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gikonyo. Kiprotich raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kiprotich kan niet meer verder spelen. Ouko komt het veld opgelopen. Nzibo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kirop rent richting de bal. Kirop draait met de bal, schiet en ... Kirop rent richting de bal. Kirop draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hizbullah 57%, iskushuban 43%.
Hizbullah - iskushuban 2:0