Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
iskushuban Hizbullah
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Gupta rent richting de bal. Njoka is nu in balbezit. Njoka passt de bal met de wreef. Mugo is nu in balbezit. Mugo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Wekessa onderschept slim de pass. Nzibo met een sublieme pass. Kahangi is nu in balbezit. Kirop onderschept slim de pass. Kirop speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Mugo onderschept slim de pass. Barmasai rent richting de bal. Nzibo verovert de bal door een tackle van achteren. Mugo verovert de bal door een tackle van achteren. Mugo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Njoka is nu in balbezit. Njoka geeft een lange en hoge pass. Ngotho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugo onderschept slim de pass. Mugo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Nzibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzibo probeert naar een medespeler te passen. Wekessa is nu in balbezit. Barmasai onderschept slim de pass. Barmasai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Wamuyu is nu in balbezit. Rono geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cherono de bal onder controle te krijgen. Kirop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirop haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mugo verovert de bal door een tackle van achteren. Wekessa geeft de bal voor. Mugo probeert de bal aan de voet te houden. Kirop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirop schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Njoka is nu in balbezit. Kiprotich verovert de bal door een tackle van achteren. Wamuyu rent richting de bal. Kirop verovert de bal door een tackle van achteren. Kirop draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Adipo is nu in balbezit. Njoka onderschept slim de pass. Kiprotich verovert de bal door een tackle van achteren. Kirop is nu in balbezit. Kirop schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iskushuban 49%, Hizbullah 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
iskushuban - Hizbullah 0:0

47e minuut.
Wamuyu trapt de bal weg. Barmasai bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmasai speelt de bal door. Mugo rent richting de bal. Mugo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kanda probeert naar een medespeler te passen. Adipo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugo verovert de bal door een tackle van achteren. Mugo draait met de bal, schiet en ... Ngilu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Adipo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barmasai. Adipo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adipo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kirop is nu in balbezit. Kirop haalt uit met een fantastische trap. Dunde probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
iskushuban - Hizbullah 1:0

82e minuut.
Muliro geeft de bal voor. Rono kopt de bal weg. Adipo heeft problemen om de bal te vangen. Barmasai onderschept slim de pass. Barmasai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iskushuban 35%, Hizbullah 65%.
iskushuban - Hizbullah 1:0