Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
iskushuban Gallant Karori
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
tragisch Verdedigen slecht


2e minuut.
Ouko is nu in balbezit. Ouko passt de bal in één keer door. Kirwa is nu in balbezit. Kirwa geeft een lange en hoge pass. Onyancha maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kororia is nu in balbezit. Kororia geeft een hoge lob. Ngilu heeft problemen om de bal te vangen. Onyancha is nu in balbezit. Onyancha draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

11e minuut.
Nzibo probeert naar een medespeler te passen. Kirop rent richting de bal. Kirop passt de bal in één keer door. Ouko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouko schiet op doel. Odhiambo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kirop geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oyuga is nu in balbezit. Kirop onderschept slim de pass. Kirop haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rono rent richting de bal. Rono speelt de bal door. Onyancha is nu in balbezit. Onyancha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
iskushuban - Gallant Karori 0:1

27e minuut.
Adipo probeert de bal met de borst te controleren. Ouko is nu in balbezit. Ouko probeert naar een medespeler te passen. Kirop rent richting de bal. Kirop haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Rono passt de bal in één keer door. Kororia is nu in balbezit. Kororia probeert naar een medespeler te passen. Onyancha rent richting de bal. Onyancha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
iskushuban - Gallant Karori 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iskushuban 54%, Gallant Karori 46%.
iskushuban - Gallant Karori 0:2

51e minuut.
Ouko onderschept slim de pass. Ouko speelt de bal door. Klungelig pakt Gupta de bal. Kirop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirop draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Semenya met de inworp. Omondi geeft een lange en hoge pass. Onyancha is nu in balbezit. Onyancha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Gichonga trapt de bal weg. Ouko kopt de bal weg. Ruto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kirop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirop haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Gupta geeft de bal voor. Lorupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorupe passt de bal zonder na te denken. Onyancha bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyancha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ngilu geeft de bal voor. Kirop rent richting de bal. Ouko rent richting de bal. Kirop is nu in balbezit. Kirop schiet op doel. Odhiambo bokst de bal weg.

67e minuut.
Lorupe is nu in balbezit. Lorupe probeert naar een medespeler te passen. Ruto rent richting de bal. Kirop verovert de bal door een tackle van achteren. Kirop draait met de bal, schiet en ... Odhiambo bokst de bal weg.

88e minuut.
Nyaga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rono zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ouko probeert de bal met de borst te controleren. Ouko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iskushuban 36%, Gallant Karori 64%.
iskushuban - Gallant Karori 0:2