Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Extraordinary Papatoetoe elassasy
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.4
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Doeltrap. Origi trapt de bal weg. Dunde is nu in balbezit. Dunde draait met de bal, schiet en ... Cherono maakt een snoekduik en kopt de bal. Letipilia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Ambani onderschept slim de pass. Zaman speelt de bal door. Ndugo speelt de bal door. Owiti heeft problemen om de bal te vangen. Owiti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kipkoech geeft een lange en hoge pass. Wandaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Machuka begaat een overtreding. Machuka krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Origi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ambani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dunde bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Extraordinary Papatoetoe 60%, elassasy 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Extraordinary Papatoetoe - elassasy 0:0

46e minuut.
Owiti is nu in balbezit. Owiti passt de bal in één keer door. Daar is Baiya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bitok verovert de bal door een tackle van achteren. Bitok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Nyaga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mboya komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman geeft een lange en hoge pass. Machuka probeert de bal aan de voet te houden. Subano is nu in balbezit. Subano geeft een hoge lob. Letipilia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Wandaba geeft de bal voor. Kamade rent richting de bal. Machuka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Machuka krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Extraordinary Papatoetoe 49%, elassasy 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Extraordinary Papatoetoe - elassasy 0:0