Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chrisarsenal iskushuban
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
11.5 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Letipilia is nu in balbezit. Letipilia geeft de bal voor. Nzibo heeft problemen om de bal te vangen. Odumbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Odumbe schiet op doel. Gichonga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Rono bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rono met een snelle inworp. Kiprotich is nu in balbezit. Kiprotich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Birgen kopt de bal weg. Adipo bereikt de bal nog maar net als eerste. Odumbe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Odumbe krijgt een gele kaart. Adipo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Adipo kan niet meer verder spelen. Oloo komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Matuma trapt de bal weg van het doel. Nzibo probeert naar een medespeler te passen. Macachia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirop onderschept slim de pass. Kirop schiet op doel. Matuma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cheruiyot kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kirop rent richting de bal. Kirop draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
chrisarsenal - iskushuban 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chrisarsenal 58%, iskushuban 42%.
chrisarsenal - iskushuban 0:1

48e minuut.
Kiprotich onderschept slim de pass. Kiprotich passt de bal zonder na te denken. Kirop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chrisarsenal - iskushuban 0:2

54e minuut.
Oloo verovert de bal door een tackle van achteren. Kipkorir onderschept slim de pass. Kipkorir probeert naar een medespeler te passen. Odumbe heeft problemen om de bal te vangen. Odumbe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Nzibo passt de bal in één keer door. Kipkorir heeft problemen om de bal te vangen. Odumbe rent richting de bal. Kipkorir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipkorir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chrisarsenal - iskushuban 1:2

62e minuut.
Kirop rent richting de bal. Kirop passt de bal in één keer door. Macachia rent richting de bal. Kiprotich rent richting de bal. Kiprotich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chrisarsenal - iskushuban 1:3

64e minuut.
Kiprotich is nu in balbezit. Kipkorir begaat een overtreding. Kiprotich raakt geblesseerd tijdens het duel. Nzibo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Kirop de bal. Kiprotich probeert naar een medespeler te passen. Kirop heeft problemen om de bal te vangen. Kirop haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chrisarsenal 55%, iskushuban 45%.
chrisarsenal - iskushuban 1:3