Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
iskushuban chrisarsenal
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Nzibo probeert de bal aan de voet te houden. Kiprotich bereikt de bal nog maar net als eerste. Babla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprotich onderschept slim de pass. Kiprotich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
iskushuban - chrisarsenal 1:0

12e minuut.
Gichonga met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Kiprotich de bal. Babla probeert naar een medespeler te passen. Baiya is nu in balbezit. Baiya schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Gupta de bal onder controle te krijgen. Kiprotich rent richting de bal. Kiprotich passt de bal zonder na te denken. Kirop is nu in balbezit. Kirop schiet op doel. Matuma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Kamau verovert de bal door een tackle van achteren. Kamau probeert naar een medespeler te passen. Wekessa is nu in balbezit. Kiplagat verovert de bal door een tackle van achteren. Kiplagat haalt uit met een fantastische trap. Gichonga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
iskushuban - chrisarsenal 1:1

45e minuut.
Nzibo kopt de bal weg. Kiprotich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprotich passt de bal zonder na te denken. Kirop is nu in balbezit. Kirop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
iskushuban - chrisarsenal 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iskushuban 37%, chrisarsenal 63%.
iskushuban - chrisarsenal 2:1

50e minuut.
Odumbe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kororia komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Babla rent richting de bal. Babla passt de bal zonder na te denken. Adipo rent richting de bal. Kororia onderschept slim de pass. Kororia geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Kororia haalt uit met een fantastische trap. Ngotho kopt de bal weg. Daar is Ngilu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiplagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiplagat draait met de bal, schiet en ... Gichonga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Kanana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kororia is nu in balbezit. Kororia probeert naar een medespeler te passen. Kiplagat rent richting de bal. Kiplagat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kamau zal de hoekschop nemen. Kiplagat maakt een snoekduik en kopt de bal. Gichonga bokst de bal weg.

73e minuut.
Daar is Kirop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gupta rent richting de bal. Gupta geeft de bal voor. Kirop is nu in balbezit. Kirop draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
iskushuban - chrisarsenal 3:1

80e minuut.
Baiya met een snelle inworp. Kororia is nu in balbezit. Kororia geeft de bal voor. Kamau is nu in balbezit. Kamau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
iskushuban - chrisarsenal 3:2

84e minuut.
Daar is Babla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kororia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiplagat rent richting de bal. Kororia rent richting de bal. Kororia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
iskushuban - chrisarsenal 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iskushuban 60%, chrisarsenal 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
iskushuban - chrisarsenal 3:3