Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Karori Mout kenya fc(rising starfc)
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Nyaga is nu in balbezit. Lorupe onderschept slim de pass. Lorupe met een sublieme pass. Onyancha rent richting de bal. Onyancha schiet op doel. Wekessa bokst de bal weg. Wekessa probeert naar een medespeler te passen. Oyuga heeft problemen om de bal te vangen. Lorupe is nu in balbezit. Lorupe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Akii-Bua raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mugo komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Nyaga is nu in balbezit. Omondi is nu in balbezit. Omondi probeert naar een medespeler te passen. Onyancha rent richting de bal. Onyancha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Omondi geeft een lange en hoge pass. Nyaga kopt de bal weg. Kirwa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maxime is nu in balbezit. Maxime haalt uit met een fantastische trap. Odhiambo bokst de bal weg.

30e minuut.
Nyaga onderschept slim de pass. Lorupe rent richting de bal. Lorupe speelt de bal door. Onyancha bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyancha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Onyancha kopt de bal weg. Babla probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Omondi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Onyancha maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Onyancha kan de bal niet met de borst controleren. Babla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Onyancha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kimanthi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Onyancha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onyancha draait met de bal, schiet en ... Wekessa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Karori 47%, Mout kenya fc(rising starfc) 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gallant Karori - Mout kenya fc(rising starfc) 0:0

60e minuut.
Odhiambo trapt de bal weg van het doel. Lorupe kopt de bal weg. Kipkorir is nu in balbezit. Onyancha rent richting de bal. Onyancha draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Nyaga trapt de bal weg van het doel. Nyaga rent richting de bal. Nyaga probeert naar een medespeler te passen. Onyancha is nu in balbezit. Onyancha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gupta is nu in balbezit. Gupta geeft een lange en hoge pass. Mugo kopt de bal weg. Maxime bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxime schiet op doel. Odhiambo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Karori 47%, Mout kenya fc(rising starfc) 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gallant Karori - Mout kenya fc(rising starfc) 0:0