Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
iskushuban elassasy
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Ngilu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bitok de bal. Owiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Owiti schiet op doel. Gichonga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
iskushuban - elassasy 0:1

6e minuut.
Kipkoech is nu in balbezit. Kirop onderschept slim de pass. Origi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kirop raakt geblesseerd tijdens het duel. Kiprotich zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ndugo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ngotho de bal onder controle te krijgen. Owiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Owiti draait met de bal, schiet en ... Gichonga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
iskushuban - elassasy 0:2

15e minuut.
Nyaga speelt de bal door. Nzibo is nu in balbezit. Nzibo passt de bal in één keer door. Owiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Owiti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Nyaga met een sublieme pass. Nzibo is nu in balbezit. Nzibo met een sublieme pass. Kirop is nu in balbezit. Kirop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
iskushuban - elassasy 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iskushuban 49%, elassasy 51%.
iskushuban - elassasy 1:2

54e minuut.
Nyaga geeft de bal voor. Daar is Rono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rono passt de bal met de wreef. Kirop rent richting de bal. Kirop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
iskushuban - elassasy 2:2

66e minuut.
Adipo rent richting de bal. Zaman onderschept slim de pass. Zaman met een sublieme pass. Owiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Owiti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman speelt de bal door. Owiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitok is nu in balbezit. Bitok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Nyaga geeft een hoge lob. Ndugo is nu in balbezit. Ndugo passt de bal met de wreef. Machuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Machuka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Rono zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiprotich is nu in balbezit. Kiprotich geeft een lange en hoge pass. Kirop rent richting de bal. Kirop schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Nzibo met een sublieme pass. Zaman rent richting de bal. Zaman passt de bal met de wreef. Nyaga rent richting de bal. Nyaga geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iskushuban 56%, elassasy 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
iskushuban - elassasy 2:2