Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
elassasy iskushuban
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


24e minuut.
Owiti is nu in balbezit. Bitok is nu in balbezit. Owiti is nu in balbezit. Bitok rent richting de bal. Bitok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kiprotich kopt de bal weg. Kirop controleert de bal met de borst. Kimani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirop onderschept slim de pass. Kirop haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elassasy 58%, iskushuban 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
elassasy - iskushuban 0:0

47e minuut.
Doeltrap. Gichonga trapt de bal weg van het doel. Kiprotich probeert naar een medespeler te passen. Kirop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirop draait met de bal, schiet en ... Letipilia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kirop bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
elassasy - iskushuban 0:1

53e minuut.
Bitok onderschept slim de pass. Nzibo verovert de bal door een tackle van achteren. Nzibo geeft een hoge lob. Ndugo rent richting de bal. Ndugo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mboya passt de bal in één keer door. Machuka probeert naar een medespeler te passen. Nzibo speelt de bal door. Kirop is nu in balbezit. Kirop draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kirop rent richting de bal. Kirop draait met de bal, schiet en ... Letipilia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
elassasy - iskushuban 0:2

81e minuut.
Rono kopt de bal weg. Bitok probeert de bal aan de voet te houden. Adipo is nu in balbezit. Owiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Owiti schiet op doel. Gichonga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Kirop rent richting de bal. Kirop geeft een lange en hoge pass. Kimani heeft problemen om de bal te vangen. Kirop is nu in balbezit. Kirop haalt uit met een fantastische trap. Letipilia bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elassasy 45%, iskushuban 55%.
elassasy - iskushuban 0:2