Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Karori elassasy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Zaman is nu in balbezit. Lorupe verovert de bal door een tackle van achteren. Lorupe passt de bal met de wreef. Daar is Onyancha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onyancha haalt uit met een fantastische trap. Paal! Origi heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Oyuga met de inworp. Kororia is nu in balbezit. Kororia passt de bal in één keer door. Onyancha is nu in balbezit. Onyancha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kimanthi heeft problemen om de bal te vangen. Kimanthi probeert naar een medespeler te passen. Lorupe met een sublieme pass. Onyancha is nu in balbezit. Onyancha haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Ndugo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ndugo met een sublieme pass. Owiti rent richting de bal. Owiti haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Nyaga de bal. Odhiambo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Zaman rent richting de bal. Lorupe onderschept slim de pass. Onyancha is nu in balbezit. Onyancha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Karori - elassasy 1:0

22e minuut.
Onyancha speelt de bal door. Oyuga is nu in balbezit. Owiti onderschept slim de pass. Owiti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gallant Karori - elassasy 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Karori 47%, elassasy 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gallant Karori - elassasy 1:1

48e minuut.
Ndugo met de inworp. Bitok geeft een lange en hoge pass. Gupta kopt de bal weg. Klungelig pakt Kirwa de bal. Ndugo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Nyaga speelt de bal door. Gupta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gupta speelt de bal door. Daar is Owiti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owiti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lilimani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Oyuga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bitok rent richting de bal. Bitok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Gupta met een harde bal richting middenveld. Lorupe kopt de bal weg. Kimani probeert de bal aan de voet te houden. Onyancha is nu in balbezit. Onyancha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Karori - elassasy 2:1

88e minuut.
Doeltrap. Odhiambo met een harde bal richting middenveld. Omondi kopt de bal weg. Bitok rent richting de bal. Bitok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Lorupe is nu in balbezit. Zaman onderschept slim de pass. Zaman passt de bal in één keer door. Owiti rent richting de bal. Owiti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Karori 62%, elassasy 38%.
Gallant Karori - elassasy 2:1