Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Extraordinary Papatoetoe iskushuban
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Rono zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adipo met een sublieme pass. Kirop rent richting de bal. Kirop draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Extraordinary Papatoetoe - iskushuban 0:1

3e minuut.
Kiprotich heeft problemen om de bal te vangen. Kirop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprotich is nu in balbezit. Kirop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirop haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ohyancha met een snelle inworp. Klungelig pakt Subano de bal. Subano probeert naar een medespeler te passen. Cherono bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Extraordinary Papatoetoe - iskushuban 1:1

32e minuut.
Baiya met een sublieme pass. Adipo is nu in balbezit. Adipo geeft de bal voor. Kirop is nu in balbezit. Kirop haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Machethe geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rono met de inworp. Kiprotich is nu in balbezit. Kiprotich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Dunde met een sublieme pass. Nzibo rent richting de bal. Nzibo speelt de bal door. Kirop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirop draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Baraza met een sublieme pass. Adipo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adipo speelt de bal door. Cherono bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherono haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Extraordinary Papatoetoe 39%, iskushuban 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Extraordinary Papatoetoe - iskushuban 1:1

74e minuut.
Daar is Baiya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiprotich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprotich passt de bal in één keer door. Kirop rent richting de bal. Kirop haalt uit met een fantastische trap. Baraza bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Extraordinary Papatoetoe - iskushuban 1:2

77e minuut.
Ohyancha met de inworp. Kamade is nu in balbezit. Adipo maakt een afschuwelijke overtreding. Kamade moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kamade kan niet meer verder spelen. Kinyor komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Daar is Gupta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gupta rent richting de bal. Gupta passt de bal zonder na te denken. Ambani geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Extraordinary Papatoetoe 44%, iskushuban 56%.
Extraordinary Papatoetoe - iskushuban 1:2