Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Karori chrisarsenal
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 12
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Kanana is nu in balbezit. Onyancha rent richting de bal. Kanana bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyancha verovert de bal door een tackle van achteren. Onyancha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Karori - chrisarsenal 1:0

17e minuut.
Klungelig pakt Kipkorir de bal. Oyuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyuga met een sublieme pass. Onyancha rent richting de bal. Onyancha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Onyancha draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Jepleting de bal. Lorupe rent richting de bal. Onyancha bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyancha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Oyuga probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Lorupe de bal onder controle te krijgen. Omondi met een sublieme pass. Onyancha bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyancha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Karori - chrisarsenal 2:0

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Matiku de bal onder controle te krijgen. Kanana bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyancha bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyancha draait met de bal, schiet en ... Jepleting onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kororia onderschept slim de pass. Kororia passt de bal met de wreef. Matiku rent richting de bal. Lorupe onderschept slim de pass. Lorupe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Gupta passt de bal in één keer door. Inworp. Kipkunui met een snelle inworp. Odumbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Odumbe geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Macachia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kororia verovert de bal door een tackle van achteren. Kororia passt de bal met de wreef. Lorupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorupe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Karori 41%, chrisarsenal 59%.
Gallant Karori - chrisarsenal 2:0

58e minuut.
Odumbe is nu in balbezit. Odumbe passt de bal met de wreef. Kipkorir is nu in balbezit. Kipkorir draait met de bal, schiet en ... Odhiambo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Karori - chrisarsenal 2:1

74e minuut.
Omondi heeft problemen om de bal te vangen. Kanana bereikt de bal nog maar net als eerste. Omondi verovert de bal door een tackle van achteren. Omondi geeft een lange en hoge pass. Jepleting kopt de bal weg. Matuma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Karori 54%, chrisarsenal 46%.
Gallant Karori - chrisarsenal 2:1