Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U-Turn Extraordinary Papatoetoe
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Gichure bereikt de bal nog maar net als eerste. Gichure met een sublieme pass. Lagat met een sublieme pass. Akii-Bua rent richting de bal. Akii-Bua draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Akii-Bua verovert de bal door een tackle van achteren. Machethe is nu in balbezit. Akii-Bua verovert de bal door een tackle van achteren. Akii-Bua schiet op doel. Baraza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Baiya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Subano controleert de bal met de borst. Lagat probeert naar een medespeler te passen. Akii-Bua rent richting de bal. Akii-Bua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Subano rent richting de bal. Subano geeft de bal voor. Mbareck is nu in balbezit. Cherono onderschept slim de pass. Cherono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Machethe is nu in balbezit. Machethe geeft de bal voor. Kinyor probeert de bal aan de voet te houden. Dunde rent richting de bal. Dunde passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Zaman is nu in balbezit. Zaman geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baiya de bal. Akii-Bua bereikt de bal nog maar net als eerste. Akii-Bua schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Subano rent richting de bal. Subano geeft de bal voor. Klungelig pakt Mbareck de bal. Cherono rent richting de bal. Cherono draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U-Turn 55%, Extraordinary Papatoetoe 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U-Turn - Extraordinary Papatoetoe 0:0

54e minuut.
Ohyancha bereikt de bal nog maar net als eerste. Akii-Bua verovert de bal door een tackle van achteren. Machethe is nu in balbezit. Akii-Bua verovert de bal door een tackle van achteren. Akii-Bua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U-Turn - Extraordinary Papatoetoe 1:0

61e minuut.
Ambani geeft een lange en hoge pass. Daar is Machethe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cherono is nu in balbezit. Cherono haalt uit met een fantastische trap. Mbugua werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Subano controleert de bal met de borst. Lagat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagat passt de bal met de wreef. Akii-Bua bereikt de bal nog maar net als eerste. Akii-Bua schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Machethe kopt de bal weg. Lusalah rent richting de bal. Lusalah probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lagat de bal. Lagat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Oyuga is nu in balbezit. Oyuga passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kemai de bal. Lagat rent richting de bal. Lagat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman speelt de bal door. Klungelig pakt Machethe de bal. Akii-Bua is nu in balbezit. Akii-Bua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Baiya heeft problemen om de bal te vangen. Ambani speelt de bal door. Kiptanui geeft een hoge lob. Akii-Bua rent richting de bal. Akii-Bua schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Lusalah rent richting de bal. Lusalah passt de bal zonder na te denken. Daar is Ohyancha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagat onderschept slim de pass. Lagat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ohyancha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wandaba komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U-Turn 40%, Extraordinary Papatoetoe 60%.
U-Turn - Extraordinary Papatoetoe 1:0