Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Extraordinary Papatoetoe U-Turn
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.6
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Lusalah speelt de bal door. Ohyancha is nu in balbezit. Akii-Bua onderschept slim de pass. Akii-Bua draait met de bal, schiet en ... Machethe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zaman neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Baiya is nu in balbezit. Oyuga onderschept slim de pass. Oyuga passt de bal zonder na te denken. Akii-Bua bereikt de bal nog maar net als eerste. Akii-Bua haalt uit met een fantastische trap. Baraza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Lagat onderschept slim de pass. Lagat probeert naar een medespeler te passen. Akii-Bua is nu in balbezit. Akii-Bua draait met de bal, schiet en ... Baraza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Extraordinary Papatoetoe - U-Turn 0:1

24e minuut.
Baiya onderschept slim de pass. Inworp. Kitur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lagat is nu in balbezit. Lagat geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Oyuga met een sublieme pass. Lagat is nu in balbezit. Lagat probeert naar een medespeler te passen. Akii-Bua rent richting de bal. Akii-Bua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Extraordinary Papatoetoe - U-Turn 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Extraordinary Papatoetoe 60%, U-Turn 40%.
Extraordinary Papatoetoe - U-Turn 0:2

50e minuut.
Kinyor verovert de bal door een tackle van achteren. Kinyor speelt de bal door. Dunde probeert de bal aan de voet te houden. Cherono bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherono haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kitur kopt de bal weg. Akii-Bua heeft problemen om de bal te vangen. Kemai is nu in balbezit. Lagat verovert de bal door een tackle van achteren. Lagat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kinyor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mbareck speelt de bal door. Ngaywa geeft de bal voor. Kitur rent richting de bal. Kitur schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Extraordinary Papatoetoe 58%, U-Turn 42%.
Extraordinary Papatoetoe - U-Turn 0:2