Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortress Alpha nadil
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 21.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


8e minuut.
Ng probeert naar een medespeler te passen. Nandan is nu in balbezit. Ganabathy onderschept slim de pass. Law is nu in balbezit. Law draait met de bal, schiet en ... Seah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Sim geeft een hoge lob. Kanesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Law onderschept slim de pass. Law draait met de bal, schiet en ... Seah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortress Alpha - nadil 0:1

17e minuut.
Dinesh geeft een hoge lob. Cheng kan de bal niet met de borst controleren. Cheng met een sublieme pass. Seah bereikt de bal nog maar net als eerste. Seah draait met de bal, schiet en ... Yee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fortress Alpha - nadil 1:1

23e minuut.
Boon rent richting de bal. Ganabathy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boon. Boon krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Ng is nu in balbezit. Ng speelt de bal door. Cheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Law verovert de bal door een tackle van achteren. Law schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ganabathy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Law komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortress Alpha 53%, nadil 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fortress Alpha - nadil 1:1

54e minuut.
Ng heeft problemen om de bal te vangen. Gee is nu in balbezit. Ng onderschept slim de pass. Seah rent richting de bal. Seah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortress Alpha - nadil 2:1

56e minuut.
En verovert de bal door een tackle van achteren. Ng rent richting de bal. En verovert de bal door een tackle van achteren. Seah onderschept slim de pass. Seah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Sim bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng onderschept slim de pass. Cheng probeert naar een medespeler te passen. Seah is nu in balbezit. Seah haalt uit met een fantastische trap. Yee bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Klungelig pakt Boon de bal. Kumavelu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boon. Kumavelu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sim zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Seah bokst de bal weg.

65e minuut.
Nandan is nu in balbezit. Nandan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ngan de bal onder controle te krijgen. Seah rent richting de bal. Seah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortress Alpha - nadil 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortress Alpha 72%, nadil 28%.
Fortress Alpha - nadil 3:1