Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ravo Village fcbar
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Kang speelt de bal door. Mupa is nu in balbezit. Mupa passt de bal in één keer door. Tong rent richting de bal. Tong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Fan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cheah. Fan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chye zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mupa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Munisamy neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Chye onderschept slim de pass. Chye geeft de bal voor. Huat rent richting de bal. Tong verovert de bal door een tackle van achteren. Tong draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Hock geeft een hoge lob. Inworp. Ang met een snelle inworp. Neo is nu in balbezit. Neo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Chye is nu in balbezit. Fan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fan geeft de bal voor. Tong krijgt zijn hoofd ertegen. Lam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravo Village - fcbar 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravo Village 53%, fcbar 47%.
Ravo Village - fcbar 1:0

47e minuut.
Fan is nu in balbezit. Fan met een sublieme pass. Daar is Jin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tong verovert de bal door een tackle van achteren. Tong draait met de bal, schiet en ... Lam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Hock rent richting de bal. Muzapar rent richting de bal. Hock schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hock is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

73e minuut.
Muharam rent richting de bal. Chin onderschept slim de pass. Chin probeert naar een medespeler te passen. Neo rent richting de bal. Neo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Klungelig pakt Neo de bal. Chye rent richting de bal. Neo verovert de bal door een tackle van achteren. Neo haalt uit met een fantastische trap. Baskaran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ravo Village - fcbar 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravo Village 57%, fcbar 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ravo Village - fcbar 1:1