Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortress Alpha Reyes de Europa
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Jit is nu in balbezit. Ng onderschept slim de pass. Ng passt de bal met de wreef. Seah is nu in balbezit. Seah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Nan met een sublieme pass. Siah rent richting de bal. Siah geeft een hoge lob. Ganase rent richting de bal. Ganase haalt uit met een fantastische trap. Seah bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Athi zal de hoekschop nemen. Daar is Er, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kumar met een snelle inworp. Ganase rent richting de bal. Ganase haalt uit met een fantastische trap. Seah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cheng is nu in balbezit. Ganase onderschept slim de pass. Ganase passt de bal zonder na te denken. Er bereikt de bal nog maar net als eerste. Er haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Jit bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ng. Jit is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mogan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Er bereikt de bal nog maar net als eerste. Er draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Jit onderschept slim de pass. Jit passt de bal in één keer door. Er rent richting de bal. Ganase is nu in balbezit. Ganase draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortress Alpha - Reyes de Europa 0:1

41e minuut.
Sin met een sublieme pass. Chan rent richting de bal. Chan geeft een lange en hoge pass. Seah bereikt de bal nog maar net als eerste. Seah schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ng is nu in balbezit. Ng haalt uit met een fantastische trap. Yeoh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fortress Alpha - Reyes de Europa 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortress Alpha 63%, Reyes de Europa 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fortress Alpha - Reyes de Europa 1:1

52e minuut.
Mogan onderschept slim de pass. Ganase probeert naar een medespeler te passen. Er bereikt de bal nog maar net als eerste. Er haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortress Alpha - Reyes de Europa 1:2

63e minuut.
Ganase rent richting de bal. Ganase passt de bal in één keer door. Kanesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Er verovert de bal door een tackle van achteren. Er draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortress Alpha - Reyes de Europa 1:3

83e minuut.
Huat verovert de bal door een tackle van achteren. Han rent richting de bal. Han geeft een hoge lob. Er bereikt de bal nog maar net als eerste. Er schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Jit met een sublieme pass. Mogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogan speelt de bal door. Er bereikt de bal nog maar net als eerste. Er schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortress Alpha 53%, Reyes de Europa 47%.
Fortress Alpha - Reyes de Europa 1:3