Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LG Samsung fcbar
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Law onderschept slim de pass. Kannan is nu in balbezit. Choon rent richting de bal. Kannan verovert de bal door een tackle van achteren. Kannan draait met de bal, schiet en ... Lam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Huat is nu in balbezit. Huat passt de bal met de wreef. Lam speelt de bal door. Law rent richting de bal. Law geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kannan bereikt de bal nog maar net als eerste. Choon onderschept slim de pass. Choon passt de bal met de wreef. Beng is nu in balbezit. Beng haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Chang geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Law is nu in balbezit. Law haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LG Samsung 54%, fcbar 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LG Samsung - fcbar 0:0

51e minuut.
Chang is nu in balbezit. Chang geeft een hoge lob. Inworp. Koh met een snelle inworp. Law geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Neo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lam verovert de bal door een tackle van achteren. Lam speelt de bal door. Beng rent richting de bal. Beng haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LG Samsung - fcbar 0:1

65e minuut.
Voon geeft een hoge lob. Law is nu in balbezit. Law passt de bal zonder na te denken. Kannan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Lau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muzapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lau krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LG Samsung 42%, fcbar 58%.
LG Samsung - fcbar 0:1