Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ravo Village spine
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Samivelu is nu in balbezit. Chye onderschept slim de pass. Chye speelt de bal door. Tong rent richting de bal. Tong draait met de bal, schiet en ... Chandran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Teng onderschept slim de pass. Teng met een sublieme pass. Yeo rent richting de bal. Yeo draait met de bal, schiet en ... Baskaran probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Tai passt de bal zonder na te denken. Yeo rent richting de bal. Muharam rent richting de bal. Yeo onderschept slim de pass. Yeo schiet op doel. Paal!

36e minuut.
Chye onderschept slim de pass. Hong onderschept slim de pass. Hong passt de bal met de wreef. Tai bereikt de bal nog maar net als eerste. Tai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Chye is nu in balbezit. Hock rent richting de bal. Tai begaat een overtreding. Tai krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Chye bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeo verovert de bal door een tackle van achteren. Tai bereikt de bal nog maar net als eerste. Tai draait met de bal, schiet en ... Mikuni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Hock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tai is nu in balbezit. Tai passt de bal met de wreef. Yeo rent richting de bal. Yeo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravo Village - spine 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravo Village 65%, spine 35%.
Ravo Village - spine 0:1

75e minuut.
Mikuni geeft een lange en hoge pass. Munisamy is nu in balbezit. Muthu begaat een overtreding. Muthu krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Samivelu is nu in balbezit. Samivelu passt de bal met de wreef. Yeo rent richting de bal. Tai bereikt de bal nog maar net als eerste. Tai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravo Village - spine 0:2

85e minuut.
Hock rent richting de bal. Hock passt de bal zonder na te denken. Mikuni probeert naar een medespeler te passen. Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ravo Village - spine 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravo Village 51%, spine 49%.
Ravo Village - spine 1:2