Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
believing soul fcbar
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Mok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neo rent richting de bal. Mok onderschept slim de pass. Esawaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Esawaran haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Choon is nu in balbezit. Mok rent richting de bal. Neo begaat een overtreding. Neo krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Choon probeert naar een medespeler te passen. Cheah bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheah geeft een hoge lob. Daar is Beng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Choon geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuek met de inworp. Daar is Esawaran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esawaran geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Huat is nu in balbezit. Chin verovert de bal door een tackle van achteren. Chin passt de bal zonder na te denken. Beng heeft problemen om de bal te vangen. Beng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Esawaran verovert de bal door een tackle van achteren. Muzapar onderschept slim de pass. Muzapar passt de bal zonder na te denken. Beng bereikt de bal nog maar net als eerste. Beng draait met de bal, schiet en ... Manimala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Jin heeft problemen om de bal te vangen. Esawaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Esawaran probeert naar een medespeler te passen. Mok is nu in balbezit. Mok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
believing soul - fcbar 1:0

31e minuut.
Huat passt de bal met de wreef. Beng rent richting de bal. Mogan rent richting de bal. Beng onderschept slim de pass. Beng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mah onderschept slim de pass. Mah geeft een lange en hoge pass. Jin rent richting de bal. Mok verovert de bal door een tackle van achteren. Mok haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Kuek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang verovert de bal door een tackle van achteren. Chang passt de bal zonder na te denken. Beng is nu in balbezit. Beng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: believing soul 53%, fcbar 47%.
believing soul - fcbar 1:0

48e minuut.
Beng heeft problemen om de bal te vangen. Beng schiet op doel. Klungelig pakt Siow de bal. Neo bereikt de bal nog maar net als eerste. Neo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
believing soul - fcbar 1:1

59e minuut.
Esawaran passt de bal in één keer door. Huat rent richting de bal. Huat geeft een lange en hoge pass. Beng bereikt de bal nog maar net als eerste. Beng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Huat geeft de bal voor. Klungelig pakt Huat de bal. Esawaran met een sublieme pass. Mok bereikt de bal nog maar net als eerste. Mok schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Neo verovert de bal door een tackle van achteren. Neo met een sublieme pass. Sui Sen is nu in balbezit. Beng is nu in balbezit. Beng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: believing soul 46%, fcbar 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
believing soul - fcbar 1:1