Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fcbar Reyes de Europa
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.1
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Ang heeft problemen om de bal te vangen. Ang met een sublieme pass. Jin bereikt de bal nog maar net als eerste. Er onderschept slim de pass. Er schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Huat heeft problemen om de bal te vangen. Beng is nu in balbezit. Klungelig pakt Beng de bal. Beng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Choon passt de bal zonder na te denken. Han heeft problemen om de bal te vangen. Han speelt de bal door. Er rent richting de bal. Er draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fcbar - Reyes de Europa 0:1

19e minuut.
Choon speelt de bal door. Neo heeft problemen om de bal te vangen. Mogan rent richting de bal. Neo verovert de bal door een tackle van achteren. Neo draait met de bal, schiet en ... Yeoh bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fcbar - Reyes de Europa 1:1

29e minuut.
Beng rent richting de bal. Huat is nu in balbezit. Beng onderschept slim de pass. Beng draait met de bal, schiet en ... Yeoh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcbar - Reyes de Europa 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcbar 38%, Reyes de Europa 62%.
fcbar - Reyes de Europa 2:1

52e minuut.
Neo rent richting de bal. Neo geeft de bal voor. Klungelig pakt Chin de bal. Chin geeft een hoge lob. Beng bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Klungelig pakt Muzapar de bal. Athi bereikt de bal nog maar net als eerste. Athi passt de bal zonder na te denken. Er bereikt de bal nog maar net als eerste. Er haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Huat is nu in balbezit. Huat geeft een lange en hoge pass. Ang kopt de bal weg. Klungelig pakt Beng de bal. Beng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcbar 37%, Reyes de Europa 63%.
fcbar - Reyes de Europa 2:1