Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nadil Ravo Village
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
En bereikt de bal nog maar net als eerste. Chye is nu in balbezit. En is nu in balbezit. Ganabathy is nu in balbezit. Ganabathy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Baskaran werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
nadil - Ravo Village 1:0

4e minuut.
Fan probeert naar een medespeler te passen. Hock heeft problemen om de bal te vangen. Law verovert de bal door een tackle van achteren. Ganabathy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganabathy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nadil - Ravo Village 2:0

11e minuut.
Sim verovert de bal door een tackle van achteren. Sim geeft een lange en hoge pass. Mikuni rent richting de bal. Law is nu in balbezit. Law draait met de bal, schiet en ... Baskaran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nadil - Ravo Village 3:0

14e minuut.
Fan passt de bal met de wreef. Hup bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumavelu probeert naar een medespeler te passen. Tong rent richting de bal. Tong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Baskaran trapt de bal weg van het doel. En kopt de bal weg. Hock is nu in balbezit. Law onderschept slim de pass. Law draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kumavelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumavelu passt de bal met de wreef. Chye is nu in balbezit. Ganabathy onderschept slim de pass. Ganabathy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gee geeft de bal voor. Inworp. Munisamy met een snelle inworp. Fan is nu in balbezit. Fan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nadil 39%, Ravo Village 61%.
nadil - Ravo Village 3:0

53e minuut.
Sim probeert naar een medespeler te passen. Mikuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganabathy onderschept slim de pass. Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Law haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Hock is nu in balbezit. Sim bereikt de bal nog maar net als eerste. Sim met een sublieme pass. Law is nu in balbezit. Law draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Muharam met een snelle inworp. Fan rent richting de bal. Fan passt de bal in één keer door. Tong is nu in balbezit. Tong haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nadil 41%, Ravo Village 59%.
nadil - Ravo Village 3:0