Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ravo Village nadil
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


9e minuut.
Ganabathy passt de bal in één keer door. Devan bereikt de bal nog maar net als eerste. Devan geeft een lange en hoge pass. Daar is Law, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Law haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravo Village - nadil 0:1

11e minuut.
Ganabathy speelt de bal door. Law is nu in balbezit. Guan is nu in balbezit. Law onderschept slim de pass. Law schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kumavelu met een snelle inworp. Ganabathy rent richting de bal. Ganabathy haalt uit met een fantastische trap. Muharam speelt de bal door. Baskaran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravo Village - nadil 0:2

34e minuut.
Munisamy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mupa de bal. Mupa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tong draait met de bal, schiet en ... Yee probeert naar een medespeler te passen. Chye is nu in balbezit. Ganabathy onderschept slim de pass. Ganabathy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravo Village 61%, nadil 39%.
Ravo Village - nadil 0:2

81e minuut.
Muharam kopt de bal weg. Chye is nu in balbezit. En onderschept slim de pass. Ganabathy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganabathy passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
En heeft problemen om de bal te vangen. En passt de bal met de wreef. Sim speelt de bal door. Ganabathy is nu in balbezit. Ganabathy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravo Village 63%, nadil 37%.
Ravo Village - nadil 0:2