Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
believing soul Ravo Village
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Chye met een snelle inworp. Samivelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Samivelu passt de bal in één keer door. Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
believing soul - Ravo Village 0:1

39e minuut.
Siow is nu in balbezit. Fan verovert de bal door een tackle van achteren. Huat is nu in balbezit. Fan verovert de bal door een tackle van achteren. Fan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
believing soul - Ravo Village 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: believing soul 55%, Ravo Village 45%.
believing soul - Ravo Village 0:2

51e minuut.
Kuek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuek passt de bal met de wreef. Muharam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Esawaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Esawaran geeft een hoge lob. Baskaran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
believing soul - Ravo Village 1:2

53e minuut.
Mupa geeft een lange en hoge pass. Mogan met een sublieme pass. Chye heeft problemen om de bal te vangen. Fan rent richting de bal. Fan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Manimala trapt de bal weg van het doel. Chye kopt de bal weg. Fan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong rent richting de bal. Tong schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
believing soul - Ravo Village 1:3

89e minuut.
Mikuni is nu in balbezit. Mok verovert de bal door een tackle van achteren. Mok passt de bal in één keer door. Esawaran rent richting de bal. Esawaran draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: believing soul 49%, Ravo Village 51%.
believing soul - Ravo Village 1:3