Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nadil fcbar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten waardeloos
matig Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


10e minuut.
Muzapar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chang is nu in balbezit. Chang speelt de bal door. Beng bereikt de bal nog maar net als eerste. Beng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nadil - fcbar 0:1

25e minuut.
Sim geeft een lange en hoge pass. Cheah speelt de bal door. Beng bereikt de bal nog maar net als eerste. Neo rent richting de bal. Neo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
En heeft problemen om de bal te vangen. Neo verovert de bal door een tackle van achteren. Neo probeert naar een medespeler te passen. Beng rent richting de bal. Beng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Sim speelt de bal door. Law is nu in balbezit. Law passt de bal zonder na te denken. Ganabathy is nu in balbezit. Ganabathy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nadil 50%, fcbar 50%.
nadil - fcbar 0:1

46e minuut.
Neo speelt de bal door. Klungelig pakt Beng de bal. Beng passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ang de bal. Ang geeft de bal voor. Yee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Ngan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngan geeft de bal voor. Choon kopt de bal weg. Choon rent richting de bal. Choon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nadil - fcbar 0:2

49e minuut.
Devan is nu in balbezit. Devan passt de bal zonder na te denken. Ganabathy rent richting de bal. Law rent richting de bal. Law schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nadil - fcbar 1:2

66e minuut.
Kumavelu is nu in balbezit. Kumavelu geeft de bal voor. Huat heeft problemen om de bal te vangen. Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Law haalt uit met een fantastische trap. Lam bokst de bal weg.

73e minuut.
Neo speelt de bal door. Ngan geeft een lange en hoge pass. Kumavelu kopt de bal weg. Law is nu in balbezit. Law haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nadil - fcbar 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nadil 49%, fcbar 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nadil - fcbar 2:2