Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reyes de Europa Ravo Village
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.3
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Hock met een sublieme pass. Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sin passt de bal zonder na te denken. Er rent richting de bal. Er haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes de Europa - Ravo Village 1:0

6e minuut.
Mogan is nu in balbezit. Chye tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mogan raakt geblesseerd tijdens het duel. Mogan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Hock de bal. Ganase rent richting de bal. Ganase haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Munisamy met een sublieme pass. Fan rent richting de bal. Fan speelt de bal door. Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyes de Europa 54%, Ravo Village 46%.
Reyes de Europa - Ravo Village 1:0

52e minuut.
Hock passt de bal met de wreef. Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fan is nu in balbezit. Fan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Jit geeft de bal voor. Kumar probeert naar een medespeler te passen. Chye rent richting de bal. Ganase onderschept slim de pass. Ganase schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reyes de Europa - Ravo Village 2:0

66e minuut.
Athi bereikt de bal nog maar net als eerste. Athi geeft een hoge lob. Kumar is nu in balbezit. Kumar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kang de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Jit rent richting de bal. Jit passt de bal met de wreef. Er is nu in balbezit. Er draait met de bal, schiet en ... Guan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ganase is nu in balbezit. Ganase geeft een lange en hoge pass. Kang is nu in balbezit. Kumar rent richting de bal. Kumar haalt uit met een fantastische trap. Baskaran bokst de bal weg.

85e minuut.
Mikuni geeft een hoge lob. Mogan kopt de bal weg. Hock rent richting de bal. Er verovert de bal door een tackle van achteren. Er haalt uit met een fantastische trap. Baskaran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reyes de Europa 47%, Ravo Village 53%.
Reyes de Europa - Ravo Village 2:0