Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jojo Kwooma Bukong Mingek
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Lo-Young rent richting de bal. Cheng-Chong bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Chong met een sublieme pass. Kun-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kun-Lee haalt uit met een fantastische trap. Kyung-Li probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Cheng-Chong passt de bal met de wreef. Chyuong met een sublieme pass. Soo-Yong rent richting de bal. Soo-Gui is nu in balbezit. Soo-Gui schiet op doel. Paal!

21e minuut.
Cheng-Chong speelt de bal door. Kun-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Young is nu in balbezit. Kun-Lee onderschept slim de pass. Kun-Lee haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Cheng-Chong is nu in balbezit. Cheng-Chong geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kun-Lee de bal onder controle te krijgen. Keto rent richting de bal. Keto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sun-Soo is nu in balbezit. Kun-Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Lo-Young legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kun-Lee raakt geblesseerd tijdens het duel. Keto legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jojo Kwooma 58%, Bukong Mingek 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jojo Kwooma - Bukong Mingek 0:0

48e minuut.
Bum-Kun geeft een lange en hoge pass. Sun-Soo is nu in balbezit. Lee-Kyung maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lee-Kyung naar de kleedkamers voor een vroege douche.

65e minuut.
Chyuong is nu in balbezit. Chyuong geeft de bal voor. Tsun-Do kopt de bal weg. Soo-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Gui geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Lee-Sun heeft problemen om de bal te vangen. Lee-Sun geeft een hoge lob. Son-Kyu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kun-Lee rent richting de bal. Kun-Lee haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Hikkedo rent richting de bal. Lo-Yong probeert naar een medespeler te passen. Keto rent richting de bal. Kun-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kun-Lee haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Cheng-Chong geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hwan-Kwo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soo-Gui rent richting de bal. Soo-Gui geeft een hoge lob. Won-Oko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jojo Kwooma 46%, Bukong Mingek 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jojo Kwooma - Bukong Mingek 0:0