Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bukong Mingek Jojo Kwooma
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Lee-Kyung met een snelle inworp. Keto heeft problemen om de bal te vangen. Soo-Gui met een sublieme pass. Lee-Kyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Kyung geeft een hoge lob. Kyung-Li verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kun-Lee maakt een snoekduik en kopt de bal. Kyung-Li maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ling-Youn is nu in balbezit. Lo-Young verovert de bal door een tackle van achteren. Lo-Young probeert naar een medespeler te passen. Kun-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kun-Lee schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Joon-Song geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lee-Kyung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keto rent richting de bal. Keto geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ling-Youn geeft een hoge lob. Hikkedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Keto met een sublieme pass. Kun-Lee rent richting de bal. Kun-Lee schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Son-Kyu heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Yong-Lee geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hwan-Kwo met de inworp. Soo-Gui rent richting de bal. Soo-Gui draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukong Mingek - Jojo Kwooma 0:1

41e minuut.
Lo-Young geeft een lange en hoge pass. Chyuong kopt de bal weg. Daar is Lo-Young, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kun-Lee is nu in balbezit. Kun-Lee draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ling-Youn passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hwan-Kwo met de inworp. Soo-Gui rent richting de bal. Soo-Gui haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Won-Oko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukong Mingek 34%, Jojo Kwooma 66%.
Bukong Mingek - Jojo Kwooma 0:1

51e minuut.
Daar is Cheng-Yong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keto rent richting de bal. Keto probeert naar een medespeler te passen. Kun-Lee rent richting de bal. Kun-Lee schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Cheng-Chong kopt de bal weg. Lo-Young rent richting de bal. Lo-Young speelt de bal door. Daar is Ling-Youn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ling-Youn geeft de bal voor. Kyung-Li probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Cheng-Chong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lee-Sun komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Hikkedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsun-Do onderschept slim de pass. Tsun-Do met een sublieme pass. Kun-Lee is nu in balbezit. Kun-Lee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Keto de bal. Lo-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Keto onderschept slim de pass. Kun-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kun-Lee schiet op doel. Kyung-Li kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bukong Mingek - Jojo Kwooma 1:1

90e minuut.
Daar is Lee-Sun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee-Sun geeft een lange en hoge pass. Joon-Song rent richting de bal. Kun-Lee onderschept slim de pass. Kun-Lee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukong Mingek 34%, Jojo Kwooma 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bukong Mingek - Jojo Kwooma 1:1