Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jnbn haetrjp*ù
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.4
matig Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Kwon-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwon-Doo passt de bal in één keer door. Ling-Son rent richting de bal. Cheng-Chen onderschept slim de pass. Cheng-Chen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Sun-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Yong onderschept slim de pass. Sun-Yong geeft een lange en hoge pass. Cheng-Chen krijgt zijn hoofd ertegen. Du-Ri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Lee-Shin is nu in balbezit. Chyu-Kin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Yong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sun-Yong krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Ling-Park rent richting de bal. Choi-Park is nu in balbezit. Choi-Park speelt de bal door. Hokkido is nu in balbezit. Hokkido schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Lee-Kwon kopt de bal weg. Hwan-Yong heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Chen rent richting de bal. Kwon-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwon-Doo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Hokkido is nu in balbezit. Hokkido passt de bal in één keer door. Jee-Kyuong rent richting de bal. Hokkido verovert de bal door een tackle van achteren. Hokkido draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Park-Hyuon geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hiu-Seng met de inworp. Choi-Park is nu in balbezit. Choi-Park haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jnbn - haetrjp*ù 0:1

36e minuut.
Joon-Mong passt de bal zonder na te denken. Cheng-Chen is nu in balbezit. Hwan-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Chen verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Chen draait met de bal, schiet en ... Du-Ri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Jee-Kyuong passt de bal met de wreef. Hwan-Yong is nu in balbezit. Met opzet legt Kwon-Doo zijn tegenspeler op de grond. Kwon-Doo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jnbn 45%, haetrjp*ù 55%.
jnbn - haetrjp*ù 0:1

46e minuut.
Cheng-Chen is nu in balbezit. Ling-Park rent richting de bal. Ling-Park geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kwon-Doo de bal. Kwon-Doo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Hwan-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwon-Doo is nu in balbezit. Hwan-Yong begaat een overtreding. Hwan-Yong krijgt een gele kaart. Kwon-Doo raakt geblesseerd tijdens het duel. Jee-Kyuong zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jnbn 47%, haetrjp*ù 53%.
jnbn - haetrjp*ù 0:1