Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEAM JK pohang steelous
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Hwan met de inworp. Kwoon-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Wang begaat een overtreding. Hiu-Wang krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Kwoon-Ying is nu in balbezit. Kwoon-Ying passt de bal in één keer door. Daar is Jae-Huyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jee-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Song haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Lo-Kwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Kwo passt de bal in één keer door. Kwoon-Ying speelt de bal door. Gui-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gui-Hyun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM JK - pohang steelous 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM JK 62%, pohang steelous 38%.
TEAM JK - pohang steelous 0:1

49e minuut.
Hwan met de inworp. Gui-Hyun is nu in balbezit. Gui-Hyun speelt de bal door. Klungelig pakt Hyun-Gui de bal. Jee-Song bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TEAM JK - pohang steelous 1:1

55e minuut.
Cheng-Dea geeft een lange en hoge pass. Cheng-Hyu kopt de bal weg. Daar is Hyun-Gui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiu-Wang is nu in balbezit. Hiu-Wang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Tsun-Kwoo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hiu-Wang rent richting de bal. Hiu-Young onderschept slim de pass. Cheng-Hyu is nu in balbezit. Cheng-Hyu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cheng-Hyu rent richting de bal. Gui-Hyun onderschept slim de pass. Hiu-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Kwoo schiet op doel. Bum-Lee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM JK - pohang steelous 1:2

88e minuut.
Hiu-Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Ying rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hiu-Wang. Hiu-Wang krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Cheng-Kin de bal onder controle te krijgen. Kwoon-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Son passt de bal in één keer door. Gui-Hyun is nu in balbezit. Gui-Hyun haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM JK 63%, pohang steelous 37%.
TEAM JK - pohang steelous 1:2