Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bukong Mingek jnbn
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Cheng-Doo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lee-Kyung met een snelle inworp. Keto rent richting de bal. Keto geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Cheng-Chong rent richting de bal. Cheng-Chong geeft een lange en hoge pass. Daar is Cheng-Doo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kun-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kun-Lee schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Cheng-Chen heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Chen passt de bal zonder na te denken. Kwon-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Chen is nu in balbezit. Cheng-Chen haalt uit met een fantastische trap. Won-Oko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kwoo-Kyung neemt de hoekschop. Sun-Yong rent richting de bal. Sun-Yong draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Lee-Kyung rent richting de bal. Lee-Kyung passt de bal met de wreef. Cheng-Chong met een sublieme pass. Kun-Lee rent richting de bal. Kun-Lee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Lee-Sun rent richting de bal. Lee-Sun geeft een lange en hoge pass. Jee-Kyuong kopt de bal weg. Cheng-Chen is nu in balbezit. Cheng-Chen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Keto speelt de bal door. Kun-Lee rent richting de bal. Son-Kyuong is nu in balbezit. Kun-Lee onderschept slim de pass. Kun-Lee draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Joon-Mong bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Mong geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kwoo-Kyung de bal onder controle te krijgen. Cheng-Chong bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Chong geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukong Mingek 41%, jnbn 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bukong Mingek - jnbn 0:0

51e minuut.
Lee-Kwon is nu in balbezit. Lee-Kwon geeft een lange en hoge pass. Daar is Cheng-Chen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwon-Doo is nu in balbezit. Kwon-Doo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Won-Oko speelt de bal door. Lee-Kwon is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Keto. Keto krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Keto is nu in balbezit. Keto probeert naar een medespeler te passen. Kun-Lee rent richting de bal. Kun-Lee draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Jee-Kyuong is nu in balbezit. Keto bereikt de bal nog maar net als eerste. Keto schiet op doel. Na een snelle pass probeert Son-Kyuong de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukong Mingek - jnbn 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukong Mingek 50%, jnbn 50%.
Bukong Mingek - jnbn 1:0