Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
haetrjp*ù Jojo Kwooma
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Chyuong met de inworp. Soo-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Gui geeft de bal voor. Soo-Yong is nu in balbezit. Soo-Yong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
haetrjp*ù - Jojo Kwooma 0:1

3e minuut.
Daar is Soo-Gui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hwan-Yong verovert de bal door een tackle van achteren. Hwan-Yong passt de bal met de wreef. Hokkido rent richting de bal. Hokkido haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Soo-Gui heeft problemen om de bal te vangen. Hwan-Yong is nu in balbezit. Soo-Gui rent richting de bal. Soo-Yong rent richting de bal. Soo-Yong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Lee-Shin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chyuong met een snelle inworp. Daar is Soo-Gui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soo-Gui geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Chan-Ying is nu in balbezit. Cheng-Yong verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Yong speelt de bal door. Soo-Yong rent richting de bal. Soo-Yong haalt uit met een fantastische trap. Du-Ri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Kyung-Li trapt de bal weg. Hiu-Seng rent richting de bal. Met opzet legt Cheng-Yong zijn tegenspeler op de grond. Cheng-Yong krijgt een gele kaart. Hiu-Seng moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hiu-Seng kan niet meer verder spelen. Kwoon-Park komt het veld opgelopen. Hwan-Yong zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sun-Soo kopt de bal weg. Cheng-Lim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cheng-Lim geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ling-Son geeft een lange en hoge pass. Hokkido bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Young verovert de bal door een tackle van achteren. Lo-Young passt de bal met de wreef. Chyuong geeft de bal voor. Du-Ri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Chan-Bum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soo-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Yong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
haetrjp*ù - Jojo Kwooma 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haetrjp*ù 69%, Jojo Kwooma 31%.
haetrjp*ù - Jojo Kwooma 0:2

72e minuut.
Cheng-Yong passt de bal in één keer door. Soo-Yong rent richting de bal. Ling-Son onderschept slim de pass. Soo-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Gui haalt uit met een fantastische trap. Du-Ri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Hikkedo geeft de bal voor. Inworp. Kwoon-Park met een snelle inworp. Chan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Ying schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haetrjp*ù 53%, Jojo Kwooma 47%.
haetrjp*ù - Jojo Kwooma 0:2