Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jojo Kwooma jnbn
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Cheng-Chen rent richting de bal. Cheng-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Chen begaat een overtreding. Cheng-Chen krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Jee-Kyuong is nu in balbezit. Soo-Yong verovert de bal door een tackle van achteren. Soo-Yong probeert naar een medespeler te passen. Soo-Gui is nu in balbezit. Soo-Gui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jojo Kwooma - jnbn 1:0

12e minuut.
Soo-Gui kopt de bal weg. Soo-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Kyuong is nu in balbezit. Soo-Gui rent richting de bal. Soo-Gui draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Cheng-Yong met een sublieme pass. Hwan-Kwo rent richting de bal. Lee-Kwon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hwan-Kwo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cheng-Yong zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Cheng-Doo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hwan-Kwo met een snelle inworp. Soo-Gui rent richting de bal. Soo-Gui haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Son-Kyuong probeert de bal aan de voet te houden. Soo-Yong is nu in balbezit. Soo-Yong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jojo Kwooma - jnbn 2:0

29e minuut.
Soo-Gui is nu in balbezit. Soo-Gui met een sublieme pass. Soo-Yong rent richting de bal. Soo-Yong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jojo Kwooma - jnbn 3:0

42e minuut.
Kwon-Doo geeft een hoge lob. Lo-Young heeft problemen om de bal te vangen. Kwon-Doo verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Chen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jojo Kwooma 39%, jnbn 61%.
Jojo Kwooma - jnbn 3:0

55e minuut.
Soo-Gui kopt de bal weg. Lo-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Kyuong begaat een overtreding. Jee-Kyuong krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Kwon-Doo rent richting de bal. Kwon-Doo passt de bal met de wreef. Sun-Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Chen rent richting de bal. Cheng-Chen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Son-Kyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Son-Kyuong geeft de bal voor. Daar is Son-Kyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sun-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Yong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Soo-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo-Gui haalt uit met een fantastische trap. Cheng-Doo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Cheng-Doo geeft de bal voor. Lo-Young rent richting de bal. Cheng-Chen verovert de bal door een tackle van achteren. Kwon-Doo is nu in balbezit. Kwon-Doo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jojo Kwooma 58%, jnbn 42%.
Jojo Kwooma - jnbn 3:0