Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bukong Mingek haetrjp*ù
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ling-Son geeft een lange en hoge pass. Cheng-Lim kopt de bal weg. Yong-Lee probeert de bal met de borst te controleren. Hokkido rent richting de bal. Hokkido haalt uit met een fantastische trap. Won-Oko bokst de bal weg.

16e minuut.
Ling-Youn passt de bal met de wreef. Kwoon-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Park geeft een lange en hoge pass. Hokkido is nu in balbezit. Hokkido schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Chan-Ying heeft problemen om de bal te vangen. Tsun-Do begaat een overtreding. Chan-Ying is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chyu-Kin met een snel genomen vrije trap. Kwoon-Park kopt de bal weg. Hokkido rent richting de bal. Hokkido draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bukong Mingek - haetrjp*ù 0:1

39e minuut.
Cheng-Sun onderschept slim de pass. Hwan-Yong is nu in balbezit. Hwan-Yong speelt de bal door. Kun-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kun-Lee draait met de bal, schiet en ... Du-Ri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bukong Mingek - haetrjp*ù 1:1

45e minuut.
Hwan-Yong kopt de bal weg. Klungelig pakt Ling-Youn de bal. Ling-Youn met een sublieme pass. Kun-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kun-Lee draait met de bal, schiet en ... Du-Ri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukong Mingek 53%, haetrjp*ù 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bukong Mingek - haetrjp*ù 1:1

52e minuut.
Chyu-Kin probeert naar een medespeler te passen. Keto is nu in balbezit. Lee-Shin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Keto roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Keto kan niet meer verder spelen. Joon-Doo komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Ling-Youn is nu in balbezit. Joon-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Doo probeert naar een medespeler te passen. Kun-Lee rent richting de bal. Kun-Lee haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Cheng-Chong rent richting de bal. Chyu-Kin begaat een overtreding. Cheng-Chong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bum-Kun zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chan-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kun-Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Kun-Lee haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukong Mingek 22%, haetrjp*ù 78%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bukong Mingek - haetrjp*ù 1:1