Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
haetrjp*ù pohang steelous
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Hwan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Choi-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Choi-Park passt de bal met de wreef. Hokkido bereikt de bal nog maar net als eerste. Hokkido schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
haetrjp*ù - pohang steelous 1:0

9e minuut.
Gui-Hyun probeert de bal met de borst te controleren. Chyu-Kin is nu in balbezit. Gui-Hyun schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gui-Hyun krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Chan-Bum geeft de bal voor. Lo-Kwo met een sublieme pass. Kwoon-Park probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gui-Hyun rent richting de bal. Gui-Hyun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Cheng-Dea geeft een hoge lob. Inworp. Hiu-Seng met een snelle inworp. Choi-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Choi-Park schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haetrjp*ù 55%, pohang steelous 45%.
haetrjp*ù - pohang steelous 1:0

48e minuut.
Chyu-Kin probeert de bal met de borst te controleren. Gui-Hyun onderschept slim de pass. Gui-Hyun met een sublieme pass. Hiu-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Kwoo haalt uit met een fantastische trap. Du-Ri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Ling-Park kan de bal niet met de borst controleren. Doo-Hyun is nu in balbezit. Doo-Hyun speelt de bal door. Hiu-Kwoo rent richting de bal. Hiu-Kwoo draait met de bal, schiet en ... Du-Ri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Hokkido raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hiu-Lee komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Cheng-Lim onderschept slim de pass. Kwoon-Ying verovert de bal door een tackle van achteren. Kwoon-Ying speelt de bal door. Hiu-Kwoo rent richting de bal. Hiu-Kwoo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Chyu-Kin passt de bal met de wreef. Gui-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gui-Hyun met een sublieme pass. Hiu-Kwoo is nu in balbezit. Hiu-Kwoo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
haetrjp*ù - pohang steelous 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: haetrjp*ù 48%, pohang steelous 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
haetrjp*ù - pohang steelous 1:1