Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajax Suwon Bukong Mingek
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Klungelig pakt Chan-Tae de bal. Lo-Yong is nu in balbezit. Chan-Tae maakt een afschuwelijke overtreding. Chan-Tae krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Yong-Lee kopt de bal weg. Daar is Ling-Youn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ling-Youn onderschept slim de pass. Lo-Chen probeert de bal met de borst te controleren. Lo-Chen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Cheng-Chong passt de bal zonder na te denken. Kun-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Lo-Chen ... Strafschop! Directe rode kaart, Lo-Chen moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lo-Chen schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Kun-Lee is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kun-Lee neemt zijn aanloop. Kun-Joon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Suwon - Bukong Mingek 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Suwon 52%, Bukong Mingek 48%.
Ajax Suwon - Bukong Mingek 0:1

59e minuut.
Lo-Chen geeft een hoge lob. Lee-Kyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Kyung speelt de bal door. Kun-Lee rent richting de bal. Kun-Lee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Suwon - Bukong Mingek 0:2

64e minuut.
Keto is nu in balbezit. Keto passt de bal met de wreef. Tsun-Lee probeert naar een medespeler te passen. Lo-Chen is nu in balbezit. Lo-Chen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tsun-Lee geeft een lange en hoge pass. Bum-Kun probeert de bal aan de voet te houden. Son-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Chen is nu in balbezit. Lo-Chen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Hwan-Kun trapt de bal weg. Son-Yong kopt de bal weg. Bum-Kun is nu in balbezit. Lo-Chen verovert de bal door een tackle van achteren. Lo-Chen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Son-Yong geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Tsun-Do de bal onder controle te krijgen. Lo-Wang rent richting de bal. Lo-Wang geeft de bal voor. Daar is Bum-Kun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Won-Oko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Suwon 44%, Bukong Mingek 56%.
Ajax Suwon - Bukong Mingek 0:2